A partir de cette page vous pouvez :
Retourner au premier écran avec les étagères virtuelles... |
Caterer & Hotelkeeper . 30Caterer & Hotelkeeper - 30Mention de date : 28/07/2005 Paru le : 28/07/2005 |
[n° ou bulletin]
[n° ou bulletin]
|
Inside the guides / Phil Pemberton in Caterer & Hotelkeeper, 30 (28/07/2005)
[article]
in Caterer & Hotelkeeper > 30 (28/07/2005) . - 26-29
[article] Inside the guides [texte imprimé] / Phil Pemberton . - 2005 . - 26-29.
They're little understood and often mistrusted by the trade, but influential enough to make or break many businesses. in Caterer & Hotelkeeper > 30 (28/07/2005) . - 26-29
|
A michelin man in new york / James Aufenast in Caterer & Hotelkeeper, 30 (28/07/2005)
[article]
in Caterer & Hotelkeeper > 30 (28/07/2005) . - 34-36
[article] A michelin man in new york [texte imprimé] / James Aufenast . - 2005 . - 34-36.
After more than a century of publishing guides to hotels and dinning out, Michelin is finally moving into New York with the launch in November of its first restaurant guide to the city. in Caterer & Hotelkeeper > 30 (28/07/2005) . - 34-36
|
Exemplaires
Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|
60319 | Caterer 2005 | Périodique | Bibliothèque CERIA | Salle de lecture / Périodiques | Disponible |
Campus du CERIA, bâtiment 4a, 2ème étage | Avenue E. Gryzon 1, 1070 Anderlecht
Téléphone : 02/526.70.90 | Courriel :bibliotheque@spfb.brussels
Téléphone : 02/526.70.90 | Courriel :bibliotheque@spfb.brussels
TIPOS Consulting Haute École Lucia de Brouckère CERIA pmb